|
Zardanadam..
|
|
11-14-2004, 12:12 PM
|
|||
|
|||
|
Zardanadam..
sevilesi bi grup..punk olduunu söleyemeiz aslında,ama ben cok sevi0rum..bi de basscısı grubun bizim tiyatro ekibindeki sevimli kızın abisi,o yuzden demolara rahat mutlu ulaşabili0rum..
siz ne düşünü0sunuz? |
|||
|
11-14-2004, 12:22 PM
|
|||
|
|||
|
su adamları, güzel parça, ayrıca grup olarak ta gayet iyiler barışarock ta 2 albümlerinide verdiler beleşe standları vardı,- helal olsun demek lazım...
|
|||
|
11-14-2004, 12:24 PM
|
|||
|
|||
|
onlar standda demo daıtırken ben tiyatro atolyesinde körevliydim..
cok uzuldum demo kalmadı diye..sora kızın abisinin grubun bascısı olduunu örendiimde kanka oldum kızla cidden cok iyiler,şu anda da onları dinliyorum...bakııp bakıııp tukurduuum sanaaaa.. |
|||
|
11-14-2004, 12:28 PM
|
|||
|
|||
|
yahu atölyede ne işin var
bizde o sıralar metal müzik eşliğinde pogo yapıyoduk oyun havası çalsa yine yapardık muhtemelen, o kadar gaza gelmiş bi topluluktuk.. hatta uzun eşşek ve birdir bir olayını başlatan da bendim orda çok büyük bi izleyici kitlemiz oluşmuştu
|
|||
|
11-14-2004, 12:31 PM
|
|||
|
|||
|
ehehe
balkanla da muhabbetin olmuştur uzun eşşek vesilesiyle..ben BAK aktivistiyim..ufak tefek sorumluluklarım oldu dolayısıyla
|
|||
|
11-14-2004, 12:33 PM
|
|||
|
|||
|
hıı, erdinç vardı bi de bizim o da bak'tan hatta bu yaz kara kedi'de çalıştı, gerçi o ipne hiçbir sorumluluk almadı organizasyonda paso bizimleydi ama...
|
|||
|
11-14-2004, 12:37 PM
|
|||
|
|||
|
ehehe erdinç haftasonları taksmde bi barda calışıyo şu anda..çok sevdiim bi arkadaşımdır,ben de öleydm görevliydim güyaa ama cumartesi full ense yaptm,pazar yolladılar beni atolyeye
![]() pazar akşamı da pzt sabahı da keyif yaptım ama ![]() ıı ıhmm,konu zardan adam..ö.m. la konujalm devamını istersn konujcaksak
|
|||
|
11-14-2004, 01:25 PM
|
|||
|
|||
|
zardanadamı bende çok severim.... adam gibi yavşamadan müzik yapıyolar.... adamlar kaçtane demo dağıttılar beleş bunu her grup kolay kolay yapmaz hela olsun adamlara......
|
|||
|
11-14-2004, 02:50 PM
|
|||
|
|||
|
barışarockta bizde dahıttık olm sahneden indikten sonra... cık cık cık
) neyse.... gerçi zardanadamı hiç dinleme şansım olmadı ama bulursam kaçırmam arşivime eklerim hemen.... iyi olsada kötü olsada...
|
|||
|
11-14-2004, 03:01 PM
|
|||
|
|||
|
valla deişk bi grup eet punk diiler ama o vokalle punk yapmalardı zor adamın sesi zaten romantik=)geçen sene bi yerden bulmuştum demolarını ii güzel ama bayıyo bi yere kadar
|
|||
|
03-15-2007, 06:19 PM
|
|||
|
|||
|
zardanadam nerelerde bilen varmı sesi pek çıkmıyor
|
|||
|
03-15-2007, 08:03 PM
|
|||
|
|||
|
yoo gayet sesi çıkıyor ya <!-- w --><a class="postlink" href="http://www.zardanadam.com">http://www.zardanadam.com</a><!-- w --> dan takip et
![]() Gölge Bar Konseri Tarih: 23 Mart 2007, Cuma Kategori: Konserler Konserler Açıklama: Gölge Bar Konseri |
|||
|
03-18-2007, 08:34 PM
|
|||
|
|||
|
iiler ya ciddie alıoalr işlerini pek fasla punk diil ama ii işte
|
|||
|
|

cidden cok iyiler,şu anda da onları dinliyorum...
bizde o sıralar metal müzik eşliğinde pogo yapıyoduk
oyun havası çalsa yine yapardık muhtemelen, o kadar gaza gelmiş bi topluluktuk.. hatta uzun eşşek ve birdir bir olayını başlatan da bendim orda çok büyük bi izleyici kitlemiz oluşmuştu