|
Adina da derler seks
|
|
05-10-2009, 07:36 PM
|
|||
|
|||
|
Adina da derler seks
gerrijuli ghax bla idejn |
|||
|
05-11-2009, 12:56 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Adina da derler seks
hauahaha bu neeeeee =D kim söylüyo, ne zamandan bu?!?!
In Hurensohn We Trust. |
|||
|
05-12-2009, 12:21 AM
|
|||
|
|||
|
1930 lardan diolar ama daha gec gibi geldi bana
gerrijuli ghax bla idejn |
|||
|
05-12-2009, 04:05 PM
|
|||
|
|||
|
bencede kesinlikle. seks bombasi falan böyle terimler ancak 60lilar 70liler olabilir ama sarki beynimden cikmiyo artik =D "adina da derler seks seks seks!"
In Hurensohn We Trust. |
|||
|
05-12-2009, 06:10 PM
|
|||
|
|||
(05-12-2009 04:05 PM)anusdoctor Yazılan: bencede kesinlikle. seks bombasi falan böyle terimler ancak 60lilar 70liler olabilir ama sarki beynimden cikmiyo artik =D "adina da derler seks seks seks!"ahahhahahaahah gerrijuli ghax bla idejn |
|||
|
05-12-2009, 07:37 PM
|
|||
|
|||
|
sabah uyanıp okul servisine yürürken bi yandan sigara içip bi yandan bunu söylüyodum
|
|||
|
05-13-2009, 08:26 AM
|
|||
|
|||
|
sozlerini de yazalim da kolay olsun solemesi
![]() japone kollar acilir göyüsler yana sacilir herkesin gözü acilir adina da derler seks seks seks seyüüüüü!!! kagitan elbise moda mini etek giymis o da yasasin der en son moda adina da derler seks seks seks seüüüüüüü!!! seks bombasi olmus meger herkesin dilinde gezer sosyete böylemis meger adina da derler seks seks seks seüüüüüüü!!! kalcalari bomba gibi kollari da asma kabak (bu ne lan?!?!?!) gören gözler sasi olur amanin kadina bak adina da derler seks sek sek seüüüüü!!! seks bombasi mi neymis (ses bombasi anladim önce bunu) allahima güzel seymis gözlerimiz yapti bayram dayan kesene agam (bunu da önce bayan kesele agam daha sonra dayak yesene agam anladim) adina da derler seks sek sek siiiiiiiiiiz!!! ciplaklar kampina döndü görenin gözleri döndü bu gidisle ocak söndü adina da deler seks sek sek siiiiiiiiii!!!! ne ferman dinler ne kadi sosyetik cikmistir adi cennetten mi gelmis tadi adina da derler seks sek sek siiiiiik ... seks! (eksi sozlukten aldim) gerrijuli ghax bla idejn |
|||
|
05-13-2009, 01:13 PM
|
|||
|
|||
|
milli mars olsun bu lan!
In Hurensohn We Trust. |
|||